3 stjernerRosévin

Côtes du Rhône, Domaine de la Janasse, 2012, 13,5% (Rhône, Frankrig)

Kvalitet-pris: OK
79,00 hos Jysk Vin

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

OK men aktuelt lidt fed og glat rosé.

Middelmørk og ungdommelig farve. Også duften er ungdommelig og lidt bolsje-saftet.

Mild og enkel velmag med lidt kinin-bitterhed i eftersmagen. Vinen er lidt glat og fed i munden. Den pænt høje alkoholprocent er sikkert medvirkende til dette. Der mangler også nogen friskhed.

Vinen bør køles grundigt, og vi anbefaler den til ledsagelse af mad, som grundet vinens milde smag ikke krydres med andet end salt og peber.

Tendensen er at vinen bliver bedre, vinder smag og fremstår slankere og mindre ufrisk med luftning, så det er tænkeligt at den vil være mere attraktiv efter yderligere en lille smule lagring.

Juni 2013
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.