4 stjernerRødvin

Côtes du Rhône, lieu-dit-Clavin, Domaine Vieille Julienne, 2008, 14% (Rhône, Frankrig)

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
149,00 hos Domaine Brandis

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Virkelig god - og ganske dyr - Côtes du Rhône.

God og typisk Rhône-duft. Til at begynde med lidt kras i munden, og vinen har hele tiden et godt og kærligt bid med godt tannin-strejf.

Den smager dejligt, god Grenache-frugt med lidt peber. Et overordentlig tilfredsstillende glas Rhône.

Der er umiskendeligt mere stof i Vieilles Juliennes Côtes du Rhône end man forventer for typen, og vi er ikke sjældent ude for, at vinen kræver en del år for at være til rigtigt at nyde. Set i forhold hertil er denne 2008'er fint tilgængelig og god at drikke efter kort tids luftning.

Trods mere af det hele i forhold til de fleste, den kan sammenlignes med, finder vi prisen i overkanten. Men den er ind imellem på tilbud til 125,00, hvor tingene hænger lidt bedre sammen.

Oktober 2011
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.