4 stjernerRødvin

Côtes du Rhône, E. Guigal, 2005, 13,5% (Rhône, Frankrig)

Kvalitet-pris: OK
75,75 (69,75 v. 12 fl.) hos Bichel Vine

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Rigtig god Côtes du Rhône med Syrah i front. Vinen er fremstillet af 55% Syrah, 35% Grenache, 8% Mourvèdre og 2% andre druesorter.

God Rhône-duft med tydelig Syrah. I munden er vinen markant anderledes end de mange Côtes du Rhôner fra den sydlige Rhônedal, som vi er vant til (Guigal er fra den nordlige Rhônedal): Vinen er slankere, tørrere, med god syre, og som nævnt dominerer Syrah (i modsætning til Grenache sydpå). Velintegrerede tanniner. Harmonisk, balanceret og med diskret og tør velsmag.

Januar 2010
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.