Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
4 stjernerRødvin

Côtes du Rhône, Domaine Vieille Julienne, 2004, 14% (Rhône, Frankrig)

Kvalitet-pris: OK
119,00 hos Domaine Brandis

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Rigtig skøn Côtes du Rhône med fine smage af bær i mange farver.

Vinen har et fint strøg af garvesyre og en perfekt afstemt friskhed.

Vinen er en klasse over gennemsnitlig Côtes du Rhône, uden at den af den grund har mistet sin umiddelbare og indlysende drikbarhed. Den er hverken kompleks eller stor men bare rigtig, rigtig god.

Prisen kan nok synes lidt overvældende for en Côtes du Rhône, men da jeg spurgte Helle om hun syntes vi skulle købe den igen til den pris, så svarede hun uden at betænke sig ja. Og jeg er enig: vi køber mere. På den baggrund må prisen siges at være OK.

Maj 2007
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.