2 stjernerRødvin

Côtes du Rhône, Domaine Elodie Balme, 2019, 14,5% (Rhône, Frankrig)

Vi er ganske uenige om denne vin. Helle bryder sig slet ikke om den, kvitterer med én stjerne. Preben synes den er glimrende, takserer det til tre stjerner. Den ret levende mundfornemmelse kunne indikere lav svovling, som i givet fald kan udløse nogle negative smagskomponenter, som Preben muligvis er blevet immun overfor grundet en vis tilvænning til lavt svovlede vine, mens Helle fanger disse smage ufiltreret.

Preben oplever vinen som havende god frugt, der lidt paradoksalt på samme tid opleves som ren og støvet. Nogen sødme, mangler lidt friskhed.

Glas: Zalto hvidvin.

December 2020
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.