Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
4 stjernerRødvin

Côtes du Rhône, Domaine de la Janasse, 2010, 14% (Rhône, Frankrig)

Kvalitet-pris: OK
92,00 hos Jysk Vin
Etiket

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Dejlig vin med for typen seriøs struktur.

God sydfransk duft. Vinen smager rigtig godt og overvejende tørt. En god, lille solsødme holdes fint i ave af pæn friskhed og klædelig middelslank fremtoning.

Vinen vokser og bliver bedre med et par timers luft. Og under den umiddelbare drikbarhed gemmer sig en god struktur med mærkbare tanniner, der er med til at give seriøsitet, og som vil medvirke til at holde vinen i live de kommende år.

Januar 2013
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.