4 stjernerRødvin

Côtes du Rhône, Cuvée Les Trois Soeurs, Domaine Les Grands Bois, 2007, 14,5% (Rhône, Frankrig)

Kvalitet-pris: OK
58,00 hos Vinimportøren

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Glimrende Côtes du Rhône med velsmagende og livlig frugt.

God, frugtig og samtidig cremet Rhône-duft. Smagen er åben, frisk og ungdommelig i bær-peber-genren, dejlig og meget mad-egnet. En vin på bedre dagligvins-niveau.

Afhængigt af hvordan ens smagsløg er kalibreret kan vinen opfattes som dejligt pågående og velsparkende eller som en anelse skarp, hvilket lidt tid dog vil mildne. Sidstnævnte observans er Helles, mens jeg skriver under på det første.

Februar 2009
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.