Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
4 stjernerRødvin

Côtes du Rhône, Château Mont-Redon, 2005, 13,5% (Rhône, Frankrig)

Kvalitet-pris: OK
74,75 hos Frederiksberg Vinimport (sælger ikke længere en detail)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Rigtig dejlig Côtes du Rhône med mere finhed og blid velsmag end de fleste.

Duft og smag af modne skovbær og lakrids, blød og fuldtsmagende, fin og lækker solsødme og et lille krydderi i eftersmagen. Fin friskhed som modvægt til sødmen.

Helle synes den skal gemmes lidt for at udvikle den lidt mere fra "saft" til vin.

Hvis man kommer forbi Châteauneuf-du-Pape (Mont-Redon er en Châteauneuf-producent), kan man gøre et virkelig godt køb ved at købe vinen direkte hos producenten, hvor den juli 2007 kostede 6,60 € (50 kr.) (Tilføjelse september 2008: Vinen er dog faldet med 11 kr. hos Frederiksberg Vinimport siden vores anmeldelse, så de har nok fået færden af, at de havde prissat vinen for højt.)

Forbehold: Vi kender ikke producentens aftapningspolitik og kan derfor ikke garantere, at den i Danmark forhandlede vin er fuldstændig identisk med den smagte, der er købt hos producenten.

August 2007
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.