4 stjernerRødvin

Côtes du Rhône, Château de Montfaucon, 2010, 14% (Rhône, Frankrig)

Kvalitet-pris: OK
95,00 hos Niche Vine

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Ganske atypisk og virkelig god Côtes du Rhône.

God krydret Rhône-duft med et strejf solbærbusk.

I munden fremstår vinen slank, frisk og tør med en for typen atypisk markant tanninstruktur, som Helle finder lige i overkanten, mens jeg synes det er med til at forstærke indtrykket af substans, kvalitet og personlighed. Jeg er faktisk ind imellem i nærheden af de fem stjerner. Transparent velsmag.

Trods de 14% alkohol har vinen en lethed over sig. Og alt i alt er vinen i positiv forstand meget langt fra den mørke, tætte og lidt tunge stil, der ikke er svær at finde i genren.

Oktober 2012
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.