3 stjerner2 stjerner Helle4 stjerner PrebenRødvin

Côtes du Rhône, Barton & Guestier, 2001, 13,5% (Rhône, Frankrig)

49,95 i SuperBest (skiftet navn til Meny) (ofte på tilbud til fx 3 for 120,00)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Det hænder at vi kommer forbi en vin (specielt når den er sydfransk), hvor det er som om vi snakker om to helt forskellige vine, når vi udveksler synspunkter - vi forstår ikke hvad den anden snakker om. Dette bekræfter, hvis man skulle glemme det, at oplevelser udover at have en objektiv side bestemt også har en subjektiv.

Helle siger, at denne vin er et typisk eksempel på en smagsype, som jeg søger, men som ikke er hende. Jeg synes vinen smager som masser af vine, hun har syntes om, så jeg forstår ikke hvad hun hentyder til!

Hvorom alt er: Jeg synes vinen er en overordentlig glimrende daglig-Rhône, med god, ren sødmefuld frugt og fin fylde, meget drikbar og tilfredsstillende. Og den kan klare mad, der er krydret med store håndbevægelser. Helle bryder sig i al sin enkelhed ikke særligt om den.

Februar 2004
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.