3,5 stjerner3 stjerner Helle4 stjerner PrebenRødvin

Côtes du Provence, Cuvée Tradition, Domaine Richeaume, 2004, 13% (Frankrig)

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
99,00 i LIC (ophørt)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Da vi på tidspunktet for smagning af vinen ikke måtte skrive om vine købt i LIC (da den er en lukket forening), vil denne anmeldelse kun indeholde noten fra vores database, idet vinen er smagt for en måned siden.

Smagenote fra database: "Friske røde bær, senere også mørke, meget bær men også med en underfundighed. God harmoni, let og fin lille struktur. Glimrende syntes jeg. Helle gad den ikke rigtig."

Fire stjerner fra Preben, Helle slæber sig lige op på tre stjerner.

September 2007
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.