4 stjernerRødvin

Côtes du Luberon, Domaine de Fontenille, 2007, 13,5% (Rhône, Frankrig)

Kvalitet-pris: OK
59,00 hos Vine.dk (ophørt)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Som altid - når det drejer sig om en tidlig aftapning af vinen - ren, naturlig, harmonisk, robust og i bedste forstand landlig vin. Mørk at se til.

Smagsprofilen kan variere en hel del fra årgang til årgang, og det er også tilfældet her, hvor bærfrugten har et støvet præg som af halm. Der er også sorte oliven og en blød pebrethed. Frugtsødme og tørhed er fint balanceret, og den robuste garvesyre er velintegreret.

Vinen er smagt og anmeldt af Preben alene.

December 2009
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.