2,5 stjerner2 stjerner Helle3 stjerner PrebenRødvin

Coteaux d'Aix-en-Provence, Gassier, 2004, 14,5% (Provence, Frankrig)

59,50 i Irma

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Ganske kraftig vin med god krop og hele 14,5% alkohol. Forekommer til at begynde med tyk og varm, bliver friskere og mere frugtig med luftning. Samtidigt fordamper et lettere urent præg.

Helle bryder sig ikke om den, finder den ucharmerende, insisterer på to stjerner. Jeg finder vinen uinteressant, men den passerer lige netop min minimumsgrænse for de tre stjerner: Jeg synes den er OK og heller ikke en disse mere.

Vinen er fremstillet af økologisk dyrkede druer.

August 2008
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.