3 stjernerRødvin

Cornas, Sans soufre ajouté, Franck Balthazar, 2016, 13% (Rhône, Frankrig)

Kvalitet-pris Minus 2: Alt for dyr
349,00 hos Atomwine

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Sans soufre ajouté betyder uden tilsætning af svovl.

Kraftig, overvældende duft med mørke bær, især brombær, og tobak. Livfuld, mørk bærsaft, frisk og blid syre, tanniner der efter en lidt stilkeagtig intro udtrykker sig blidt. Stor smagsfylde med en lidt enstrenget smag af bær, vanilje og hvid peber. Vaniljepræget tangerer det vulgære i min (Preben der smager og anmelder ikke-svovlede vine alene) mund.

Ikke-svovlingen giver ingen form for mislyde duft- og smagsmæssigt. Men vinen fremstår noget saftet, og oplevelsen af manglende vinøsitet gør, at oplevelsen bliver lidt uforløsende.

Glas: Zalto bourgogne.

Marts 2019
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.