3 stjernerRødvin

Contado, Aglianico del Molise Riserva, Di Majo Norante, 2007, 13,5% (Molise, Italien)

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
104,45 (vejledende pris) i SuperBest (skiftet navn til Meny)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Glimrende vin, der aktuelt fremstår med et tannin-niveau i overkanten.

Lidt duftsvag til at begynde med. Også smagene kommer først frem fra skjulet nogen tid efter åbning af flasken. Vinen lægger noget frugtsvagt ud og med en børsteagtig fornemmelse i munden. Stilen er mørk, tør og lidt alvorlig.

Med luftning dukker fine smage af bl.a. violer og et strejf mørk chokolade frem, ganske lækkert. Vinen bliver noget blødere og mere fremkommelig, men i forhold til hvad der ellers bydes på, forekommer tanninerne at dominere vel rigeligt, hvilket giver indtryk af ikke optimal balance.

Som supplement til vores vurdering af vinen, vil vi anføre, at vinen har fået tre glas i Gambero Rosso.

November 2010
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.