Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.
Meget flot Barbera i den genre, hvor barriquelagringen tydeligt smages.
Vinen dufter skønt: Barbera druen og fadpræget danner en ædel syntese.
Smagen er i samme retning. Skal en bærkomponent fremhæves må det være friske kirsebær, men det er først og fremmest den smukke syntese af drue og fad, der møder en. Druens naturlige friskhed, som er godt bevaret i denne varme årgang, er med til at gøre vinen meget drikbar trods den relativt høje alkoholprocent.
Meningen med barriquelagring af Barbera er, udover at tilføre smag fra træet, også at give et tilskud af garvesyre, hvilket dog aktuelt ikke mærkes, så vinen fremstår pt som manglende nogen struktur. Vores gæt er imidlertid at garvesyren for tiden er skjult under vinens andre komponenter, og at der er balance og struktur nok til at vinen kan holde i flere år. - Men der er jo ingen grund til at gemme en vin, der giver så megen fornøjelse fra sig som denne gør lige nu.
Vinen har stabilt i årevis leveret Barbera-oplevelser af høj klasse.