Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
2 stjernerRødvin

Colleoni, Rosso di Montalcino, Santa Maria, 2003, 13,5% (Toscana, Italien)

Kvalitet-pris Minus 2: Alt for dyr
139,00 hos BB Vinimport (hedder nu Copenhagen Wine)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Ufrisk og småvammel vin, ganske atypisk for både område og DOC.

Vinen er i smag mørk og varm, har en vis fedme og er godt mættet af alkohol. I begyndelsen river de modne tanniner godt og blidt i gummerne, men kort tid efter åbning er der ikke rigtig noget der gør noget særligt: Vinen forekommer os temmelig upersonlig, overfredelig og glat.

Vinens for Italien helt atypisk lave syreniveau, gør det svært at få renset munden sammen med mad. Og er der noget italiensk vin skal kunne, så er det at klare en tallerken mad.

August 2005
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.