Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
4 stjernerRødvin

Col di Sotto, Primitivo, tappet af C.V.B.C & C. S.p.a, 2004, 13% (Apulien, Italien)

Kvalitet-pris Plus 1: Favorabel pris
32,00 i Fakta

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Her bydes der først og fremmest på et enestående forhold mellem kvalitet og pris. Men ikke bare det: kvaliteten er i sig selv flot; vinen er ren, velsmagende, balanceret og dejlig at drikke, når det drejer sig om uprætentiøs daglig-nydelse. Vi har indtil videre købt fem flasker af denne vin, og efter at have drukket nummer tre er vi stadig ikke trætte. Hvornår vi sidst har oplevet det med en vin til under 35 kr., kan vi ikke lige grave frem af hukommelsen.

Vinen har solmoden, letkrydret og let sødlig frugt, men der er fuld tilstrækkelig friskhed til at balancere.

Vi tror at vinen vil kunne bringe glæde hos mange, både fordi den er billig, og fordi den er virkelig god. Vinen kan banke igennem lidt af hvert (fx chili, tomat og hvidløg) uden at den med mildere mad virker stærk eller påtrængende, og den må således sige at være en meget alsidig hverdags-vin.

Bemærk: Fakta forhandler to helt forskellige Primitivo vine, der begge hedder Col di Sotto. Nærværende anmeldte vin er på slank flaske med gennemsigtig etiket, mens den anden er på en buttet flaske med hvid etiket.

Maj 2005
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.