4 stjernerRødvin

coccigrues, Saint-Chinian, Yannick Pelletier, 2013, 14% (Languedoc-Roussillon, Frankrig)

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
200,00 hos Vinova

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Duften er udpræget naturvin. Ligesom med to andre smagte vine fra producenten opfører også denne vin sig i munden som vin og ikke (som nogle naturvine) som saft. Vinen har god struktur med gode og velintegrerede tanniner. Smagen er mørk og har også noget naturvinspræg, men det dominerer og generer ikke. Vinen ulmer noget i glasset, svinger mellem tørhed/strenghed og sødme/blødhed. Ganske voldsom med stor koncentration. Meget balanceret.

Ifølge forhandleren er vinen fremstillet af gamle Carignan stokke, tilsat lidt Grenache og Syrah fadlagret i 2 år.

Fire store stjerner.

Glas: Zalto bourgogne.

August 2016
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.