3 stjernerRødvin

Cinciorosso, Toscana, Le Cinciole, 2009, 13% (Toscana, Italien)

Kvalitet-pris: OK
99,00 hos Atomwine

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Tør og ganske streng vin, der kræver luft for at finde sig selv. Fremstillet af 60% Sangiovese, 20% Cabernet Sauvignon, 10% Syrah og 10% Merlot.

De første ca. halvanden time efter åbning fremstår vinen meget tør, ugivende, kedelig og uden nævneværdig karakter. Herefter begynder der at dukke nogen smag frem, og vinen hænger bedre sammen.

Det er meget forskelligt, hvor godt det efter vores mening går, når man i Toscana blander Sangiovese med større andele "fremmede" druesorter. Med nærværende vin lykkes det os ikke rigtig at nå frem til værdsættelse af blandingen.

Juni 2013
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.