2 stjernerRødvin

Ciel Liquide, Vin de France, Jean-Philippe Padié, 2012, 13,5% (Languedoc-Roussillon, Frankrig)

Kvalitet-pris Minus 2: Alt for dyr
251,00 hos MIVine

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Vinen er fremstillet af 50% Grenache og 50% Carignan.

Både duft og smag antyder klart lav svovling. Parfumeret duft med kirsebæraroma og lidt støv. Indledningsvis er smagen også meget kirsebæragtig, som kirsebærsovs, der dæmper sig klædeligt med luftning - og i et stort glas. Der kommer hen ad vejen krydring med peber og nelliker.

Middel syre og ikke kraftige tanniner af lidt landlig observans.

Vinen virker underligt flad og lidt livløs og jeg (Preben der anmelder vinen alene) efterlades vinøst uforløst, som om det ikke er "rigtig vin" jeg har fået.

Glas: Zalto bourgogne.

November 2018
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.