Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
4 stjernerRødvin

Chime.R, Vin de France, Yoyo, 2011, 13,5% (Languedoc-Roussillon, Frankrig)

Kvalitet-pris: OK
205,00 hos lieu-dit
Etiket

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Isoleret set som naturvin er vinen fremragende. Helt uden fejl og antydninger af mislyde.
Uden skelen til, om den er naturvin eller ikke, er vinen meget vellavet, harmonisk og virkelig dejlig. Fire store stjerner.

Både duft og smag rummer naturligvis den umiskendelige naturvinskarakter men langt fra kun. Der kommer få minutter efter åbning også fine og mere "almindelige" dufte og smage, som man kender dem fra gode ikke-naturvine. Bl.a. hindbær og lidt muld. Herlig frugtsødme parret med og fint balanceret af en livfuld, blid og ren syre. Fine og mildt robuste fjølstanniner.

Vinen opleves som helt ren, og den ene mundfuld kalder hurtigt på den næste. Meget overbevisende og vellykket.

Vinen er ifølge forhandleren fremstillet af Grenache og Mourvèdre, lagret på gamle fade.

September 2013
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.