Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
4 stjernerRødvin

Chianti, Vermiglio, 2003, 12% (Toscana, Italien)

Kvalitet-pris Minus 2: Alt for dyr
86,00 (50,00 v. 12 fl.) hos Skovgaard Vine (læs om prisvilkår her)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Etiketter sender tit et klart signal om hvilken slags vin man kan forvente. Så da vi skulle vælge hvilken mad vinen her skulle ledsage, valgte vi at "lytte" til etiketten frem for at se på prisen, som jo også sender et signal om hvad man kan forvente.

Den muntre og farvestrålende etiket (se den her) kombineret med de beskedne 12% alkohol sagde ifølge vores intuition: pizzavin (den opmærksomme læser vil vide, at vi bestemt ikke bruger dette ord nedsættende men som betegnelse for en let tilgængelig, fornøjelig og frisk vin, der ledsager pizza og lette pastaretter optimalt). Prisen gav derimod indtryk af en vin på et lidt højere niveau.

Vi stolede mest på etiketten, og det var heldigt, for vinen ledsagede vores gode pizza virkelig godt. Vinen har glimrende, munter og helt åben frugt, letforståelig og ligetil. God smagsfylde og koncentration side om side med den lidt letbenede stil.

Vores prisvurdering (som den ene af os som altid foretager blindt) sagde henh. 50 og 55 kr., hvilket passer godt, hvis man køber 12 flasker, hvor vinen koster 50 kr. Men normal-prisen, der i øvrigt er sat 10 kr. op siden vi anmeldte vinen, er alt for høj.

Marts 2005
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.