Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
3 stjernerRødvin

Chianti Rùfina, Travignoli, 2001, 12,5% (Toscana, Italien)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Vi har med glæde fulgt denne Chianti siden årgang '95. Vi er kommet forbi både bedre og værre flasker.

Travignoli's Chianti er altid en atypisk, lettere, lysere og mere elegant vin end en gennemsnits Chianti. Dejlige bærsmage mere hen ad jordbær og hindbær end de for en Chianti typiske kirsebærsmage. Vinen svinger omkring de 12,5 % alkohol - 0,5 % lavere end typisk. Så alt i alt er vinen lettere i stil end typisk.

Dette gør den til et glimrende valg, når man tager en pasta-ret med grønsager og uden for stærke krydderier.

Aktuelt forekommer vinen en anelse spinkel med en forholdsvis kort smag. Men den bliver bedre med luftning, samler sig, bliver mere sig. Det kan derfor sagtens tænkes, at vi ville vurdere den højere smagt på et lidt senere tidspunkt.

December 2003
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.