3 stjernerRødvin

Chianti, Ruffino, 2009, 12,5% (Toscana, Italien) L10130

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
68,95 i SuperBest (skiftet navn til Meny)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Lille, lys og tyndbenet vin, rimelig.

Duft hen ad hindbærsodavand. I munden er vinen ret spinkel og enkel, og der er en lille sødme midt i friskheden. Den smager ikke af så meget. Og vi kan ikke forbinde den med Chianti.

Vinen slæber sig op på tre stjerner, fordi den trods alt er ren og nogenlunde ok at drikke. Og vi tror, at mange, der ikke er så tilvænnede til italiensk vin, vil kunne drikke den med behag. Men for ægte Chianti-entusiaster er der intet at komme efter.

Den er mindst 20 kr. for dyr.

Maj 2011
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.