4 stjernerRødvin

Chianti, Ruffino, 2003, 12% (Toscana, Italien)

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
59,95 i SuperBest (skiftet navn til Meny) (op til 66,95)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Som beskrevet over de sidste par uger har vi vores besvær med indenfor en ca. 45 kr.'s grænse at finde en ganske enkel og tilfredsstillende italiensk - helst toscansk - dagligvin til de dage den står på et hurtigt og enkelt pastamåltid.

Grundet de ringe resultater, prøvede vi så lige at lægge et par ekstra 10 kroner på disken. Det hjalp.

Denne Chianti fra det velrenommerede hus Ruffino har det vi forventer af en almindelig Chianti: god og åben frugt, tør, frisk og ren, let at drikke til daglig italiensk inspireret mad uden de store dybsindigheder.

Men for pokker: 60 kr. - Det er svært at forstå, at denne stil vin skal koste mere end 45. Det er jo bare en helt enkel Chianti. Vinen er som nævnt den bedste i genren vi har smagt i nogen tid, men måske man også betaler lidt for Ruffino-navnet.

Det skyldes muligvis vores manglende accept af at skulle betale den pris for en god pasta-skubber at vi har haft så ringe held de sidste uger. Men vi giver ikke op...

November 2004
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.