3 stjernerRødvin

Chianti Colli Senesi, Camigliano, 2005, 13% (Toscana, Italien)

Kvalitet-pris: OK
59,00 i Netto

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Glimrende daglig Chianti med blide smage og god friskhed.

Duften er helt åben med sødlige hindbær og kirsebær. Smagen er i samme retning, dog en del tørrere end duften antyder. Stadig hindbær-kirsebær. Der er også syrlige og letbitre toner. Måske en anelse vandig.

Alt i alt en venlig, åben og blidt velsmagende vin med god friskhed og renhed. God til enkle og ikke for krydrede pastaretter og lyst kød.

PS. Vinen er muligvis på vej ud af Netto's sortiment - i hvert fald i Gilleleje, hvor vi fandt den i en rodet minus-25%-indkøbsvogn.

Februar 2008
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.