Kvalitet-pris: OK
160,00 hos 2100Happiness (kun for medlemmer, vilkår) / 179,00 hos Thorkilds Vinhandel

Vinen er fremstillet af 95% Sangiovese og 5% Canaiolo og er lagret 11 måneder i botti, tonneaux og barriques.

Selv på basis-niveauet leverer producenten en portion tanniner, der er en del større end andre producenters vine i samme klasse. Alligevel er vinen overraskende tilgængelig, og den gode krop balancerer de modne tanniner. Vinen er vellavet og harmonisk.

Fire stjerner fra Preben, der synes det er en herlig vin, og som oplever femstjernede øjeblikke, tre fra Helle grundet tanninniveauet

Glas: Zalto universal.

Juli 2023
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.