Kvalitet-pris Minus 2: Alt for dyr
168,00 hos Vinotek a Fynnis / 175,00 hos DoréDelicato

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Denne vin svinger så voldsomt fra årgang til årgang, at vi vil kalde den utilregnelig. Og vi vil på den baggrund nok afholde os fra at købe den mere.

Der er næsten ingen duft og heller ikke megen smag. Det meste er struktur af den hårdføre og tanniske slags. Den bløder en smule op med luftning men slet ikke tilstrækkeligt. Og der kommer kun marginalt mere smag end lige efter åbning af flasken.

Almindeligvis vil man kunne forvente, at en Chianti Classico normale er en ikke alt for voldsom vin, der har noget frugt at byde på, en vin der kan drikkes til et godt italiensk inspireret hverdagsmåltid, ikke en stort anlagt vin, der skal gemmes. I forhold til den forventning er vinen skudt helt ved siden af.

To stjerner fra Preben, en fra Helle, der slet ikke kan drikke den.

Glas: Zalto universal.

Oktober 2019
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.