4 stjernerRødvin

Chianti Classico, San Felice, 2016, 13% (Toscana, Italien) L. 18031 11:44

Kvalitet-pris: OK
98,67 i Bilka / 99,67 i føtex / 99,67

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Som vi har nævnt i forbindelse med anmeldelser af tidligere årgange af vinen, kan den variere ganske markant i stil og vægt fra årgang til årgang. Vi indkøber den typisk med henblik på pizza- eller pasta-med-tomatsovs-ledsagelse og betragter den almindeligvis som en lille frem for en mellemklasse vin.

Nærværende årgang forekommmer dog at have lidt mere af det hele end vanligt: Der er både mærkbart fadpræg i duft og smag, og der er godt tanninskelet, der gør, at vinen - udover stadig at kunne ledsage en pizza - også vil kunne klare retter med lyst kød. Velsmagende.

Normalt finder vi vinens normalpris for høj, men denne årgang er sin pris værd. Den er jævnligt på tilbud til ca. 55 kr.

Glas: Zalto universal.

Juli 2018
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.