4 stjernerRødvin

Chianti Classico, San Felice, 2012, 12,5% (Toscana, Italien) L.15040

Kvalitet-pris: OK
99,00 i Bilka / 100,00 i føtex / 100,00

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Selv om der her er tale om San Felice's mindste Chianti Classico, kan den variere betragteligt fra årgang til årgang. Det er tydeligt med de to årgange, der aktuelt forhandles: 2011 (anmeldt her) og nærværende 2012, der efter vores smag er klart den bedste.

Vinen er frisk, åben og velsmagende. Meget kirsebærkrydret med et klædeligt strejf af kirsebærsten. Friskheden kombineret med den lave alkoholprocent gør, at vinen er nærmest læskende.

En dejlig, lille dagligvin der vil gå fint til mange ikke for tunge eller for krydrede retter af italiensk observans.

Glas: Zalto universal.

April 2015
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.