3 stjernerRødvin

Chianti Classico, San Felice, 2005, 12,5% (Toscana, Italien)

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
79,95 i føtex

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Enkel, frisk, lidt letbenet Chianti.

Ovenpå den dejlige årgang 2004, som gav os lige det vi godt kan lide i en basis-kvalitet Chianti, skuffer denne 05'er umiddelbart. Den er ganske duftsvag, og et langt stykke hen ad vejen også ret svagt smagende, forekommer lidt tynd og uinteressant.

Men i det sidste glas er det som om vinen vågner op til dåd. Her dukker der fin frugt og også en fin lille Sangiovese-struktur med en let strøg af den karakteristiske garvesyre op. Her overvejer vi de fire stjerner. Så vi køber en flaske mere, og håber, at vinen er i stand til at komme mere ude af busken næste gang.

Januar 2008
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.