4 stjernerRødvin

Chianti Classico Riserva, Riecine, 2006, 14% (Toscana, Italien)

Kvalitet-pris: OK
259,00 hos Felixvine.dk

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Maskulin og meget personlig, decideret atypisk Riserva.

Duft og smag er centreret om tobak og et parfumeret, blomsteragtigt indslag, der medvirker til at give en fornemmelse af sødme i den tørre vin.

Voldsomt seriøs stil med et ordentligt slag tannin, der efter nogen luftning integreres fint. Stor strukturel harmoni. Udpræget madvin.

Helle kommer først med på de fire stjerner i de sidste mundfulde, hvor vinen fremstår mest samlet og fremkommelig, og hvor maden og luften har dæmpet det parfumerede indslag.

April 2011
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.