Kvalitet-pris: OK
149,00 hos BB Vinimport (hedder nu Copenhagen Wine)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Smuk, dyb og mørk farve. Duft af moden, lettere ædel frugt og tydelig egesødme.

Vinen er meget harmonisk med fin, passende tyngde og koncentration. Blid og velsmagende. Modne og ganske forfinede tanniner.

Vinen forandrede sig meget fra første til sidste mundfuld, så vi får tydeligt indtryk af en vin der er "på vej", og som ikke helt har fundet sig selv endnu. På et stadie fik vinen Médoc-agtige smage af blyantspids, som er med til at give indtryk af en lidt international stil.

Overordnet er vinen i den venlige, blødere og moderne genre, pæn og ganske poleret, åben og tilgængelig. Som det fremgår, tror vi den vil fremstå mere færdig og helstøbt efter yderligere en smule lagring.

Vinen har en del sundt og groft bundfald, så stil den op i god tid før den skal drikkes.

April 2006
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.