Kvalitet-pris: OK
139,00 i SuperBest (skiftet navn til Meny) (set i Espergærde og Rungsted)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Dette her er altså et meget, meget fint glas Chianti!

Målet denne aften var at finde en god toscansk riserva uden for meget fadpræg. Og det lykkedes til fulde med denne vin.

Umiddelbart efter åbning var vinen småkedelig, noget lukket og ucharmerende. Men den vågnede stille og roligt op til dåd. Det tog tid før fadpræget overhovedet kunne smages, og det var da overordentligt diskret og smagfuldt.

Vinen er vidunderligt balanceret: masser af vin, diskret fad, god forfriskende syre og elegante og velintegrerede tanniner. Vinen er umådelig helstøbt og vellavet; endnu en bekræftelse på at ønologen Franco Bernabei ifølge vores smagsløg tilhører den absolutte elite.

En anke er alkoholprocenten, som er de efterhånden typiske 13,5 %. Bare de kunne holde den på 13.

August 2005
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.