Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
Kvalitet-pris: OK
139,00 hos Domaine Brandis

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Atter en klassisk Chianti fra Felsina Berardenga, velbygget og harmonisk. Udpræget madvin.

Vinen er måske aktuelt en smule tilbageholdt i udtrykket til at begynde med. Faktisk viser det sidste glas de bedste takter: frugten bliver tydeligere og det diskrete fadpræg smages også. Så vi tror at vinen bliver endnu bedre ved endnu en smule lagring.

Sammenholdt med andre Chianti vine i samme klasse, er vinen lidt strengere og mere reserveret i sit udtryk, hvilket som nævnt kalder på lidt lagring.

Der er absolut ingen tegn på den overophedning, man undertiden kan finde i andre toscanske vine fra denne årgang.

November 2005
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.