3 stjernerRødvin

Chianti Classico Riserva, Castello di Volpaia, 2008, 13,5% (Toscana, Italien) L23M1

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
220,00 (Import: Frederiksberg Vinimport)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Meget traditionel og ganske tør vin.

God duft af traditionel Chianti Riserva med god syntese af vin og fad. Tilpas fylde i munden. Smagen er tørrere end duften antyder, for tør. Vinen vinder harmoni og en lille smule sødme med luftning, og tanninerne blødgøres.

Vinen er købt i Italien, så den i Danmark forhandlede vin er sandsynligvis af en anden aftapning. (Vi har angivet lot-nummer til højre i vin-info-linjen.)

Vi har givet 15 € for vinen på et enotek i Italien. Både på baggrund af dette og på baggrund af smagsoplevelsen finder vi vinen en for dyr.

December 2012
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.