Kvalitet-pris: OK
200,00 hos 2100Happiness (kun for medlemmer, vilkår)

Vinen er fremstillet af Sangiovese og en smule Canaiolo lagret i botti og barriques.

Flot duft, der oser af traditionel Sangiovese. Også smagen er i meget traditionel stil; den er aktuelt lidt mindre givende i munden, hvor den er lidt reserveret, end i næsen. Lidt til den strenge side med tanniner og syre, der bider lidt. Den gør sig derfor bedst sammen med mad, hvor den for alvor kommer til sin ret. Den relativt høje alkoholprocent bæres fornemt, og vinen fremstår slank.

Fire stjerner fra Preben, tre fra Helle, der godt vil have skruet lidt ned for tanninerne, hvilket givetvis vil ske ved yderligere lidt lagring.

Glas: Zalto bordeaux.

December 2018
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.