Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
300,00 hos 2100Happiness (kun for medlemmer, vilkår)

Denne vin har vi åbnet i et alt for tidligt stadium af dens udvikling. Den første dag var vinen simpelthen kedelig og lukket. Der var lidt ribs i næsen, men i munden gav den ikke rigtig noget fra sig.

Dag 2 var duften uændret, og den gav en anelse mere i munden, men den var meget hård og tannisk.

På tredjedagen var grundduften stadig ribs men med øget kompleksitet. Og for første gang gav den i munden noget, der antydede, at her er der noget at komme efter. Vinen var mere åben, og tanninerne var mere "normaliserede", men vinen var stadig meget stram. Transparent og rødfrugtet.

Fornemmelsen af klasse viste sig her. Måske gemmer der sig her en klassisk kæmpe!

Fire stjerner fra Preben, hvilket udelukkende kommer i stand på baggrund af, hvad der blev antydet på tredjedagen. To fra Helle, der aktuelt ikke kan håndtere vinen.

Glas: Zalto bordeaux.

December 2019
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.