3 stjernerNyvurderingRødvin

Chianti Classico Riserva, Casa Emma, 2015, 14% (Toscana, Italien)

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
200,00 hos 2100Happiness (kun for medlemmer, vilkår)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Vi gav med hiv og sving den først smagte flaske fire stjerner i januar. Vinen gav det meste af tiden ikke så meget fra sig, men den åbnede noget op i det sidste glas, som antydede, at vinen havde sin bedste tid foran sig. Det var her den sidste stjerne kom i land.

Af vores sidste to flasker havde den første propfejl, mens den anden var meget tør, ganske tannisk og ikke voldsomt givende. Kun nogenlunde at drikke. Dermed er årgangen af denne vin en skuffelse i forhold, da vi havde mest glæde af årgang 2013. Og vi tror nu ikke længere på, at 2015 bliver bedre.

Glas: Zalto bordeaux.

Juli 2020
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.