Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
4 stjernerRødvin

Chianti Classico Riserva, Casa Emma, 2012, 14% (Toscana, Italien) L. 1/15

Kvalitet-pris: OK
180,00 hos 2100Happiness (kun for medlemmer, vilkår)
Etiket

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Virkelig dejlig Chianti Classico, som gør tingene, sådan som de skal gøres i den genre. Fremstillet af 95% Sangiovese og 5% Malvasia Nera lagret to år i 700 liters Allier-fade.

Vinen er klassisk i stil, velsmagende, venlig og åben. Mellemvægts harmonisk struktur med moderate og velintegrede tanniner og god friskhed. Diskret og dejlig fadpræg. Minisnert af afvæbnende sødme.

Den dukkede sig til vores overraskelse lidt sammen med ikke særlig krydret, italiensk inspireret mad.

Vi oplever vinen som en, der kan ramme både den tilvænnede entusiasts og et bredere publikums smag.

Fire stjerner med pil opad.

Glas: Zalto bordeaux.

Januar 2018
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.