3,5 stjernerRødvin

Chianti Classico, Riecine, 2008, 14% (Toscana, Italien) L.04/10

Kvalitet-pris: OK
165,00 (149,00 v. 12 fl.) hos Felixvine.dk
Etiket

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Ligesom med årgang 2006 takserer jeg denne vin en stjerne højere end Helle gør. Ungdommeligheden driller hende.

Vinen er i den røde bær-genre med en duft og smag af friske røde bær; i smagen indgår en fornemmelse af sødme fra modne bær.

Ganske pågående, og ungdommeligheden giver et let saftet udtryk, men vinen er rigtig godt bygget og forekommer meget lovende.

Vægten er på frugt og ikke fad. Harmonisk og vellavet. Hos Preben kandidat til de fem stjerner ved yderligere nogen lagring.

Må ikke være dyrere.

August 2011
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.