2 stjerner1 stjerner Helle3 stjerner PrebenRødvin

Chianti Classico, Poggerino, 2012, 14,5% (Toscana, Italien)

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
145,00 (129,00 v. 6 fl.) hos Viniropa (ophørt)

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Meget tør vin, der hælder til den for tanniske side; den forekommer ikke at være helt i balance. En stjerne fra Helle, der slet ikke bryder sig om den, tre små og uentusiastiske fra Preben.

Svag i næsen, frugtig observans. I munden er vinen til at begynde med bentør og meget tannisk og det i en grad, at det et øjeblik er til overvejelse, om vinen er fejlbehæftet, men proppen tyder ikke på det, og vinen bløder desuden noget op, og der kommer lidt mere smag. Bedst sammen med mad.

Glas: Zalto hvidvin.

Oktober 2015
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.