4 stjernerRødvin

Chianti Classico, Montesecondo, 2021, 13,5% (Toscana, Italien) LF22

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
180,00 hos 2100Happiness (kun for medlemmer, vilkår) / 210,00 hos lieu-dit

Vinen dufter og smager umiskendeligt om ikke lavt så moderat svovlet, hvilket på plus-siden giver sig udtryk i stor renhed og saftighed, på minus-siden har vinen noget af den reduktive og gummi-agtige dunst, som naturvine ikke sjældent udviser; ikke voldsomt men i den stil. Heldigvis fordufter det, når vinen får noget luft.

Grundet ovenstående er vinens stil fuldstændig anderledes end Chianti, som vi normalt kender den. Men vi finder glæde ved at drikke den grundet dens rene, læskende og friske udtryk med glimrende frugt.

Vi befinder os midt mellem tre og fire stjerner, som vi her runder op til fire.

Glas: Zalto universal.

Juli 2024
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.