4 stjernerRødvin

Chianti Classico, Monteraponi, 2006, 13% (Toscana, Italien)

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
175,00 hos Niche Vine

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Lys og burgundisk stil, der vinder ind på os efterhånden som vinen får luft.

Duft af helt lyse bær. Smag af røde, friske kirsebær. Frugten er i front og fadpræg bemærkes overhovedet ikke. Transparent og ganske elegant med fin og ikke aggressiv syre og tanniner der for meste er relativt skjult, men som mærkes som et skelet, man ville mangle, hvis de ikke var der. Først i sidste glas dukker tanninerne frem af deres skjul.

Harmonisk og velsmagende. Det er dog en vin, man skal "lytte" til, idet den er totalt renset for moderne tendenser til at ville overvælde og imponere.

December 2010
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.