4 stjernerRødvin

Chianti Classico, Monte Bernardi, 2007, 13,5% (Toscana, Italien) L 02 09

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
139,00 (125,00 v. 6 fl.) hos Gallovini

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Meget traditionel Chianti Classico, der kombinerer ganske robust fremtoning med elegant smag. Fremstillet af 95% Sangiovese og 5% Canaiolo.

Frisk og superklassisk stil med karakteristisk tanninbid fra Sangiovese. Til at begynde med lidt stram i betrækket, men vinen bløder fint op med luftning. Tør, enkel og ganske elegant smag med lav frugtighed. Fin balance.

Vinen vil nok mest tiltale nydere af toscansk vin, der har været med fra før den tid hvor det kom på mode at få en Chianti Classico normale til at smage af en lille riserva med markant og sødt fadpræg. Vinen her har godt nok ligget på fad, endda 18-22 måneder, men det er på 3000 liters fade af østrigsk eg.

Oktober 2010
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.