3 stjernerRødvin

Chianti Classico, Monsanto, 2007, 13,5% (Toscana, Italien)

Kvalitet-pris Minus 1: Noget for dyr
109,75 hos Bichel Vine

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Pæn, temmelig ligegyldig og kønsløs Chianti.

Duft og smag af ganske søde bær, moderat friskhed. Hælder for meget til den søde side ifølge vores smag. Med luftning forekommer sødmen at dæmpe sig lidt, og der dukker samtidig antydningen af en svagt tanninbid op.

Vores oplevelse er, at vinen blot smager gennemsnitlig-italiensk, karakteren forekommer udvisket og anonym, og uden at have læst på etiketten ville vi nok ikke være i stand til at konstatere at vinen kommer fra Toscana.

Maj 2010
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.