4 stjernerRødvin

Chianti Classico, Lornano, 2012 (Toscana, Italien)

Etiket

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Rigtig god repræsentant for vintypen. Fremstillet af 100 % Sangiovese lagret et år på en blanding af franske botti og barriques.

Dejlig duft, klassisk med lidt fad. Også smagen er klassisk mellemklasse Chianti Classico, vellavet, velsmagende og harmonisk med lille kernebitterhed fra de velintegrerede tanniner, der giver fin lille struktur.

Meget velegnet til f.eks. pasta med lyst kød og grønsager.

Ønologerne er den efterhånden ældre Franco Bernabei, bl.a. kendt fra Fèlsina Berardenga og Fontodi, og hans søn Matteo Bernabei.

Glas: Zalto universal.

Juli 2016
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.