Facebook-ikon
Del denne side
Vinsidernes aktuelle Google PageRank
 
Kvalitet-pris: OK
119,00 hos Atomwine
Etiket

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Super vellavet og meget lækker Chianti. Fremstillet af 98% Sangiovese og 2% Canaiolo, økologisk dyrkede druer. Lagret ca. 12 måneder på franske 20 hl egetræsfade.

Både duft og smag er dejlig og klassisk Chianti Classico, lige i øjet. I munden er vinen harmonisk med civiliseret ruhed fra de karakteristiske Sangiovese-tanniner, der fornemt udtrykker sig med en kombination af god landlighed, som klæder en vin på dette niveau, og forfinethed. Også flot kombination af robusthed og en vis elegance.

Virkelig dejlig vin og fremragende i sin klasse.

August 2013
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.