2 stjernerRødvin

Chianti Classico Gran Selezione, San Lorenzo, Castello di Ama, 2013, 13% (Toscana, Italien) L. 15190

Kvalitet-pris Minus 2: Alt for dyr
359,95 (299,95 v. 12 fl.) hos Philipson Wine

Bemærk: Vinen eller denne årgang/aftapning af vinen forhandles ikke længere.

Hvad sker der her? En Gran Selezione (= højeste niveau og over Riserva) fra en anerkendt producent, og som angiveligt har scoret højt i diverse guider - og så er den i vores glas bare rigtig kedelig. Kan den være inde i en superlukket fase? Eller er den fejlbehæftet? Proppen, som plejer at give et hint, hvis der er fejl, tydede ikke det mindste på dette.

Meget reserveret og ikke specielt indbydende duft. I munden er vinen tør, mager og kedelig, smager som en ikke særlig god normale til 80 kr. Den kan drikkes, men det er ikke sjovt.

PS. Vi har efter at have skrevet anmeldelsen henvendt os til 2100Happiness, som har fået flere meldinger, om at der er noget galt med vinen, og som også selv har oplevet det en enkelt gang. Han anser på den baggrund vinen for at have en forhøjet risiko for fejlbehæftning.

September 2018
Din Internet Explorer er stærkt forældet, og mange ting på Vinsiderne.dk vil derfor enten ikke kunne ses, se helt forkerte ud eller ikke fungere. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.
Du bruger den forældede Internet Explorer 7 (eller måske Internet Explorer 9 i kompatibilitets-visning). Det betyder, at nogle ting på Vinsiderne.dk ikke vil virke, og andre ting vil blive vist forkert eller slet ikke. Vi opfordrer dig derfor til at hente en ny version af Internet Explorer. Eller endnu bedre: Brug en anden browser som f.eks. Firefox.